Een Krachtige Reis

Ontdek Jezelf In De Basis

Een Krachtige Reis – Ontdek Jezelf

Welkom bij ‘Een Krachtige Reis,’ waar we samen op zoek gaan naar de diepere lagen van jouw authentieke zelf. Wat geeft jou energie en wat neemt het weg? Wat brengt jou plezier en doet je in lachen uitbarsten?

Dit traject is jouw persoonlijke ontdekkingsreis, waarin we jouw krachten, talenten en eigen-aardigheden verkennen en effectief leren benutten.

Wat Kun Je Verwachten?

Kennismaking

We nemen de tijd voor een diepgaand gesprek van 1,5 tot 2 uur. We bespreken waar je vastloopt en krijgen inzicht in jou als mens. Samen kijken we naar de mogelijkheden voor jouw transformatie via het Positieve Desintegratie Traject.

Succesvolle Sessies

 Je ontvangt 5 sessies van elk 1,5 uur. Tijdens deze sessies duiken we dieper in jouw authentieke zelf. Je beantwoordt vragen over je persoonskenmerken, de balans tussen jouw behoeften en die van anderen, en hoe dit je leven beïnvloedt. Tussen de sessies door werk je aan opdrachten op maat.

Aandacht en Contact

Je hebt mijn onverdeelde en oprechte aandacht tijdens de sessies. Maar ook tussen de sessies kun je contact met me opnemen via de app of e-mail. Ik ben jouw lifeline gedurende onze samenwerking, om je te helpen bij elke stap.

Investeer in Jezelf

Dit traject bestaat uit een intensieve begeleiding van 3-4 maanden, waarin we één op één samenwerken. Je krijgt niet alleen sessies, maar ook toegang tot mijn kennis en ervaring. Voor deze persoonlijke begeleiding, coaching, en ondersteuning is de investering van €859,00 inclusief alles (ook btw) meer dan de moeite waard.

Vrijblijvend Gesprek

Ben je nieuwsgierig geworden? Laten we een kosteloos en vrijblijvend telefoongesprek inplannen. Tijdens dit gesprek kun je me alles vragen over het Positieve Desintegratie Traject. Je beslist vervolgens zelf of je met mij wilt werken.

Je verdient een transformatie, innerlijke groei, en een leven geleid vanuit je authentieke kern. Aarzel niet; stuur me een app of e-mail en laten we beginnen aan jouw krachtige reis naar binnen.

En als je het lastig vindt om dat eerste contactmoment aan te gaan…

Plan dan zelf je contactmoment met mij in. Ik bel jou dan op het ingeplande tijdstip. Dan hoef je zelf ‘nog even niets’.

Gun jezelf dat eerste vrijblijvende gesprek. Het zal je goed doen!

Stuur me een app:
06 – 48 92 70 74

Stuur me een e-mail:
christel@bureaucic.nl

Benieuwd naar Wat ‘Een Krachtige Reis’ Nog Meer Te Bieden Heeft?

Heb je al een idee gekregen van wat ‘Een Krachtige Reis’ voor jou in petto heeft? Als je enthousiast bent en de drang voelt om nog dieper te graven, dan heeft het Plustraject nog meer te bieden voor jou.

Ontdek Het Plustraject van Positieve Desintegratie

Het Basistraject is een geweldige start, maar het Plustraject tilt je ervaring naar een nog hoger niveau. Hier duiken we nog dieper in jouw persoonlijke ontwikkeling en groei. We graven dieper in de lagen van jouw authentieke zelf en ontsluiten nieuwe dimensies van bewustwording en potentieel.

In het Plustraject gaan we verder, met meer sessies, diepere inzichten en intensievere begeleiding. Dit is een next-level stap in jouw reis naar een meer authentiek, ontspannen en positief leven.

Wat Kun Je Verwachten in Het Plustraject

  • Meer sessies om dieper te graven in jouw innerlijke wereld.
  • Nieuwe inzichten en groeikansen.
  • Intensieve begeleiding en coaching.
  • Maatwerk om jouw unieke behoeften aan te pakken.

Beslis Wat Het Beste Bij Jou Past

Je hebt nu de keuze: blijf je bij het Basistraject en geniet je van de geweldige voordelen ervan, of ga je voor ‘next-level’ en ontdek je het Plustraject? Wat je ook kiest, ik zal je ondersteunen in jouw reis naar zelfontdekking en positieve verandering.

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat het Plustraject van Positieve Desintegratie inhoudt en welke waarde het voor jou kan hebben? Klik dan op de knop hieronder om meer te ontdekken.

Je reis begint hier en ik kijk ernaar uit om je te begeleiden, ongeacht welke route je kiest.

Meer Informatie?

App of e-mail me, ik beantwoord graag je vragen.

christel@bureaucic.nl

BureauCiC
Warwickstraat 2D
4651 SX Steenbergen

Specialistische (Jeugd)hulpverlening

SKJ geregistreerd
Jeugd- en
gezinsprofessional
100018592

AGB praktijkcode 98102312