over christel

Een anders denkende, slimme, zeer prikkelgevoelige en visueel lerende zoon. Een wijze, zeer emotioneel gevoelige, eigenzinnige dochter. Een gemiddelde Nederlander als man. Een carrière als docent VO en MBO . Een bul theater-, film- en televisiewetenschappen, een diploma 2e graads docent Nederlands, een diploma talentbegeleider en diverse certificaten op het gebied van onderwijs, psychologie, ‘breinologie’ en trainerschap. In een notendop de weg die ik afgelegd heb om uiteindelijk BureauCiC te starten.

In mijn kinderen herken ik inmiddels mezelf. En sinds een tijdje begrijp ik ook mezelf. Ik ben anders dan anderen, ga (meestal) niet mee naar feestjes, houd niet van visite, heb structuur, duidelijkheid en rust nodig en heel veel tijd voor mezelf om mijn hoofd tot rust te laten komen, te kunnen nadenken over van alles en nog wat en op zijn tijd een cursus, opleiding of training te volgen.
Door goed naar mezelf te luisteren en recht te doen aan wat ik nodig heb om mezelf staande te houden in de huidige hectische maatschappij, waarin er veel van ons gevraagd wordt, heb ik uiteindelijk balans gevonden in mijn welbevinden.

Bij BureauCiC help ik jou graag om jezelf en je talenten te (her)ontdekken, je gevoelens te leren begrijpen en je creatieve gedachten positief in te leren zetten als het even niet zo lekker loopt. Door gebruik te kunnen maken van mijn eigen ervaringen uit ”the struggle of life”, begrijp ik jou en weet ik wat je doormaakt.

Het begeleiden van kinderen die begaafd zijn, is mijn specialisme. En geloof me, ook deze kinderen lopen vaak vast in hun sociaal – emotionele welzijn door de specifieke problematiek die begaafd zijn met zich meebrengt.
Maar ook als je geen hoogvlieger bent (of dat niet lijkt te zijn!) help ik je graag om je uit de knoop te halen en jezelf opnieuw te ontdekken met alle mooie talenten die jij in je hebt!

 

Christel Raats – Talent Trainer – BureauCiC