fbpx
06 48 92 70 74 christel@bureaucic.nl

Ik ben coach voor mama’s en meer van hoogbegaafde, gevoelige kinderen. Ik help jou, je partner en je kind om op een liefdevolle manier meer effectief om te leren  gaan met het vaak intense gedrag en gevoel dat jullie ervaren, zodat jullie het samen weer fijn hebben.

Super dat je de goodiebag van BureauCiC hebt gevonden. En zoals het hoort, vind je hierin waardevolle tips, adviezen en acties die jou helemaal niks kosten (hooguit een klik met je muis, of een veeg met je vinger), maar die jou wel heel veel op kunnen leveren. Bijvoorbeeld de 7 praktische tips in het e-zine, een gratis coach sessie met mij én een kijkje in mijn keuken van hoogbegaafd en prikkelgevoelig-ervaringen in mijn blogs.

Ik zou zeggen: ‘kijk rustig rond, er zit vast iets interessants voor je bij’

gratis e-zine

gratis e-zine

in het e-zine ontvang je 7 praktische tips bij intens hoogbegaafde, gevoelige kinderen die vastlopen.

Je kunt de tips gelijk in jouw dagelijkse leven toepassen. De tips zijn makkelijk, kort en krachtig en zetten je meteen aan om te leren meer effectief om te gaan met het vaak zo emotioneel extreme gedrag van je kind.

Waar mag ik het e-zine naar toe sturen?

gratis-coachsessie

gratis coachsessie

Als we contact hebben, heb ik een half uur volle aandacht voor je, luister ik met je mee en hoor ik waar jij in actie kunt komen en verandering in kunt zetten.

Je krijgt gegarandeerd tenminste 2 waardevolle adviezen van me waar je meteen praktisch mee aan de slag kunt.

Dus, pak je agenda, klik op de knop en plan die sessie met mij in. Gun jezelf dat half uurtje. 

Als je op de  onderstaande link klikt, kom je in mijn agenda terecht waar je een afspraak in kunt plannen voor jouw gratis sessie via Zoom. Zo vermijden we meteen een hoop heen-en-weer gemail om een passende datum en tijdstip te vinden.

Wel zo handig toch!

lees hier mijn laatste blogs, klik op een foto en laat je verrassen

Bel me, app me of plan zelf een afspraak in voor een gratis sessie. En weet je.. ik wéét hoe spannend dat kan zijn. Als je het gewoon doet, zul je merken dat je er blij van wordt.

Ik zie je bericht van harte tegemoet.
Groetjes, Christel
06-48927074 – christel@bureaucic.nl