Studiebegeleiding

Held Hugo

Maak kennis met Hugo, jouw toeverlaat als het gaat om studiebegeleiding.

Als derdejaars student orthopedagogische wetenschappen (met nog een extra Propedeuse Automotive op zak), begrijpt Hugo als geen ander de uitdagingen die gepaard gaan met de tienerjaren.

Ervarings-Deskundige voor Jou

Hugo deelt niet alleen kennis, maar ook persoonlijke ervaring. Hij heeft zelf het struikelblok van school en huiswerk ervaren door zijn unieke manier van denken, voelen, leren en ervaren. Als tiener betrad hij vol hoop en onzekerheid het Gymnasium in Bergen op Zoom.

Uniek Perspectief

Het traditionele schoolleven paste niet bij Hugo, en huiswerk leek voor hem serieus een merkwaardige verplichting. Hij vroeg zich oprecht af waarom hij na school nog meer werk zou moeten doen en wie überhaupt ‘leerplicht’ had uitgevonden.

Passie voor Auto’s

Gelukkig had Hugo één grote passie: auto’s. Zijn liefde voor auto’s is nog altijd onverminderd. Van virtueel sleutelen aan auto’s is hij overgegaan naar het bezitten van zijn eigen opgeknapte old-timer, waarmee hij zelfs een prijs heeft gewonnen op een gerenommeerd auto-evenement in Engeland.

Pas op, als je hem vraagt naar auto’s, kan het zijn dat je de huiswerktips even uit moet stellen!

Van Strijd naar Succes

Uiteindelijk drong in VWO-5² het besef door. Hugo begreep dat school en huiswerk wel degelijk tot waardevolle resultaten leidden.

Met doorzettingsvermogen en een flinke portie inzet haalde hij op zijn 18e zijn Gymnasium diploma. Hugo kijkt nog steeds met trots terug op deze prestatie.

Een Helpende Hand

Hugo heeft inmiddels uitgebreide ervaring in het begeleiden van jongeren die worstelen met huiswerk en school en dan vooral degenen met een unieke denkwijze of een rechtsgeoriënteerd brein.

Erkenning van Vroeger

In 2022 co-coachte Hugo samen met Christel de workshop ‘Wegwijs in het Visuele Leren’ op het Gymnasium in Bergen op Zoom. Hij deelde zijn persoonlijke struggles en wat hem destijds heeft geholpen, met docenten, mentoren en geïnteresseerden in visueel leren. Zijn voormalige docenten waren onder de indruk van zijn waardevolle bijdrage aan de workshop.

Op Weg Naar Succes

Wil je samen met iemand de uitdagingen van school en huiswerk aangaan?

Hugo staat klaar om je te begeleiden en te ondersteunen. Hij begrijpt jouw unieke situatie en heeft de ervaring om je te helpen.

Meer Weten?

Als Hugo’s verhaal je aanspreekt en je wilt hulp bij leren leren, motivatie vinden en huiswerk maken, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Samen kunnen jullie bespreken hoe Hugo jou het beste kan ondersteunen.

Meer Informatie over Studiebegeleiding?

Je kunt Hugo rechtstreeks bellen; of een e-mail sturen.

info@bureaucic.nl
(speciaal voor studiebegeleiding)

06 – 42 14 11 36
(rechtstreeks nummer van Hugo)