fbpx
06 48 92 70 74 christel@bureaucic.nl
zorg &
professional
In mijn werk ben ik op de eerste plaats Jeugd- en gezinsprofessional. En als Jeugd- en gezinsprofessional werk ik volgens de beroepscode.

Daarnaast ben ik gespecialiseerd op verschillende gebieden.

  • Van oorsprong ben ik academisch opgeleid als dramaturg, wat ervoor zorgt dat het maken van verbinding en het leggen van verbanden een tweede natuur is voor mij.
  • Als bevoegd docent Nederlands heb ik een diverse en gedegen ervaring binnen verschillende typen onderwijs. Zowel op het gebied van onderwijsleersystemen, als op het gebied van zorgleerlingen binnen het onderwijs heb ik veel gezien, gedaan en meegemaakt.
  • Als opgeleid talentbegeleider onderwijs/specialist hoogbegaafdheid heb ik uitvoerige kennis en  ervaringsdeskundigheid op het gebied van hoogbegaafdheidsproblematiek, die ontstaat vanuit het Zijnsluik van (uitzonderlijk)hoogbegaafdheid. Ik ben geregistreerd in het Kwaliteitsregister Hoogbegaafdheid.
  • Ten aanzien van hooggevoeligheid ben ik expert op het gebeid van de theorie van Dabrowski (de overexcitabilities).
  • Als Expert Beelddenken heb ik brede kennis van rechts georiënteerd (visueel) leren, ben ik gekwalificeerd om met het ‘Wereldspel’ te werken en ben ik opgeleid als trainer ‘Basis Denksystemen’, ‘Leren Leren Methode’ en ‘Belbin teamtoppers’.
  • Ik ben geschoold op het gebied van systemisch werk, methodisch werk en speltechniek.

Bovenstaande maakt mij voldoende uitgerust om zorgverlening op maat te bieden binnen de diversiteit aan hulpvragen waar ik in de (dagelijkse) praktijk mee te maken krijg.