Leren

Anders Leren

Uit ervaring weten we bij BureauCiC dat voor anders denkende en anders lerende personen onderwijs kan aanvoelen als een niet-passende en wringende schoen. En dat voelt naar.

Vanuit expertise op het gebied van rechtsgeoriënteerd leren (beelddenken) en jarenlange ervaring in het onderwijs, biedt BureauCiC individuele ondersteuning aan op het gebied van ‘anders leren’. 

Kernvisie methode: De methode bij leerproblemen en concentratieproblemen

Kernvisie methode

Als je kind moeite heeft met goed leren lezen, schrijven, het onder de knie krijgen van de tafels en er op school al gedacht wordt aan dyslexie of een ander leerprobleem, biedt de Kernvisie methode een andere manier van leren aan, met gedegen resultaat. Dit traject volgt je kind individueel, samen met jou, waarbij je thuis oefent en jij je kind daarbij helpt.

Leren Leren Methode

Er zijn leerlingen die door hun andere manier van denken, of door een brein dat visueel ingesteld is, leren als lastig ervaren,
Ze vinden het ingewikkeld om te plannen, hebben vaak moeite met begrijpend lezen en zien door de bomen het bos niet meer. Hierdoor kan paniek ontstaan, waardoor een leerling stilvalt en niet meer presteert.
Deze training leert je op een andere manier leren, plannen en organiseren.

Huiswerkbegeleiding

Voor middelbare scholieren die individueel wel wat ondersteuning kunnen gebruiken bij het onder de knie krijgen van huiswerk maken of leren, hebben we bij BureauCiC een bekwame huiswerkbegeleider in huis. Eentje die van alle markten thuis is en leerlingen met plezier, kennis en kunde zo lang als nodig is, begeleidt bij het leren en maken van huiswerk.

Leren mogelijkheden

Kernvisie methode 

 

i

Leren Leren Methode

 

l

Huiswerkbegeleiding 

 

Wil jij meer rust, balans en effectiviteit voor je kind op school?

Neem gerust contact met me op door te mailen of te Whatsappen.

christel@bureaucic.nl