Leren

Anders Leren

BureauCiC biedt diverse mogelijkheden tot ‘anders leren’ aan.
Voor intens gevoelige, intens begaafde, anders lerende en anders denkende personen, kan onderwijs aanvoelen als een niet-passende en wringende schoen. En dat voelt naar.

 

Leren Leren Methode

Er zijn leerlingen die door hun andere manier van denken, of door een brein dat visueel ingesteld is, leren als lastig ervaren,
Ze vinden het ingewikkeld om te plannen, hebben vaak moeite met begrijpend lezen en zien door de bomen het bos niet meer. Hierdoor kan paniek ontstaan, waardoor een leerling stilvalt en niet meer presteert.
BureauCiC biedt regelmatig de Training Leren Leren Methode in groepsverband aan. Deze training leert je op een andere manier leren.

Kernvisie methode

Als je kind moeite heeft met goed leren lezen, schrijven, het onder de knie krijgen van de tafels en er op school al gedacht wordt aan dyslexie of een ander leerprobleem, biedt de Kernvisie methode een andere manier van leren aan, met gedegen resultaat. Dit traject volgt je kind individueel, samen met jou, waarbij je thuis oefent en jij je kind daarbij helpt.

Huiswerkbegeleiding

Voor leerlingen vanaf groep 7/8 en middelbare scholieren die individueel wel wat ondersteuning kunnen gebruiken bij het onder de knie krijgen van huiswerk maken of leren, hebben we bij BureauCiC een bekwame huiswerkbegeleider in huis. Eentje die van alle markten thuis is en leerlingen met plezier, kennis en kunde zo lang als nodig is, begeleidt bij het leren en maken van huiswerk.

Leren mogelijkheden

i

Training Leren Leren Methode

Kernvisie methode beproefd

l

Huiswerk-begeleiding op maat

Wil jij ook meer rust, balans en effectiviteit voor je kind op school?

Neem gerust contact met me op door te mailen of te Whatsappen.
Mijn praktijk vind je in Bergen op Zoom aan de Nobellaan 11.

christel@bureaucic.nl

Chat openen