fbpx
06 48 92 70 74 christel@bureaucic.nl

Ik ben coach voor mama’s en meer van hoogbegaafde, gevoelige kinderen. Ik help jou, je partner en je kind om op een liefdevolle manier meer effectief om te leren  gaan met het vaak intense gedrag en gevoel dat jullie ervaren, zodat jullie het samen weer fijn hebben.

online training ‘pientere-prikkels’

Jouw hoogbegaafde kind is ook nog eens prikkelgevoelig en reageert daarom geregeld extra geprikkeld op gebeurtenissen in het dagelijkse leven. Zowel thuis, als op school, bij de sportclub, of bij vriendjes kan dit wel eens voor vervelende situaties zorgen. Jij snapt heel goed wat er gebeurt, maar de omgeving van je kind, de sporttrainer, zijn vriendjes en de leerkracht vinden het vaak heel moeilijk om dit te begrijpen. Je probeert steeds uit te leggen wat jouw kind nodig heeft, maar je hebt het idee dat dit niet altijd aankomt en zeker niet uitgevoerd wordt.

Hoe zou het voor jou zijn als je vanuit de wetenschappelijke overprikkelingstheorie bij hoogbegaafdheid weet hoe het werkt bij jouw kind. En weet wat jouw kind op welk gebied nodig heeft.
En hoe zou jouw omgeving reageren als je vanuit de wetenschap over hoogbegaafdheid aan je omgeving kunt uitleggen wat jouw kind op welk gebied nodig heeft.

Het is te gek voor woorden, maar uit ervaring weet ik dat dit gewoon meer indruk maakt op leerkrachten, trainers, familieleden en ouders van vriendjes dan wanneer je het vanuit je intuïtie vertelt.

En vanuit diezelfde ervaring weet ik ook dat diezelfde personen dan toch vaak meer serieus met het probleem van jouw kind om zullen gaan. En dan ben jij waar je zijn wilt.

In de online training ‘pientere-prikkels’ leer je hoe deze overprikkelingstheorie in elkaar steekt en hoe de wetenschap deze theorie aan hoogbegaafde kinderen heeft verbonden.

Binnen de omgeving van de online academie van BureauCiC ga je zelf aan de slag met deze theorie en hoe dit bij jouw kind werkt.

Je zult zien dat je met deze training je ‘intuïtieve weten’ terug ziet in een wetenschappelijke theorie die verbonden is met hoogbegaafdheid. Wat jij als moeder gewoon aanvoelt en weet, is ook écht waar en wetenschappelijk beschreven in de overprikkelingstheorie van Dabrowski. En door het praktisch maken van deze theorie en toepassen op jouw kind, wordt jouw intuïtieve moederinstinct ineens een heleboel meer serieus. En kun jij heel nuchter uitleggen wat jouw kind nodig heeft, in plaats van dat je steeds het idee hebt dat je niet serieus genomen wordt en je je moet verdedigen voor het gedrag van je kind. 

 

Je betaalt voor deze training €49,00 (incl. btw). Óók na 1 oktober, in tegenstelling tot wat er in de video gezegd wordt…

Wacht niet langer en schrijf je hieronder in.

wat houdt deze training in

de training duurt 6 weken en bestaat uit 6 online videolessen en een werkboek. Elke week staat er een nieuwe videoles met opdrachten voor je klaar,

je krijgt in begrijpelijke taal uitgelegd wat de theorie van Dabrowski inhoudt (Poolse psychiater, psycholoog en arts die de overprikkelingstheorie bij hoogbegaafden op de kaart heeft gezet) en waarom deze zo belangrijk is bij hoogbegaafdheid,

je maakt kennis met de 5 overprikkelinsggebieden van Dabrowski en je leert wat deze voor effect kunnen hebben op jouw hoogbegaafde kind,

je krijgt helder op welke gebieden jouw kind de overexcitabilities ervaart,

in een bonusvideo krijg je uitleg over ‘disbalans’ op de 5 overexcitabilities en wat dit eventueel betekent voor jouw kind,

met behulp van een werkboek maak je opdrachten en ga je praktisch aan de slag. Hierdoor krijg je steeds meer inzicht in wat overprikkeling doet met jouw kind,

je leert om meer effectief met de overprikkeling van jouw kind om te gaan,

er is een besloten Facebook omgeving voor deze training waarvoor je je aan kunt melden als je dat wilt. In deze beveiligde omgeving kun je sparren met gelijkgestemden, vragen stellen en tips geven en zal ik persoonlijk antwoorden op vragen in de groep.

wat is jouw investering in deze training

Je bent maximaal 1 – 1,5 uur per week bezig met het kijken van de video en het maken van de opdrachten.

Je hebt je auto, fiets, ov-kaart niet nodig, maar investeer in een lekker zitplekje met je favoriete thee of koffie  en je kunt al aan de slag.

Je investeert nu eenmalig €49,00 en hebt na het doorlopen van de training nog een jaar toegang tot de module en de lessen in de online academie van BureauCiC.

denk je nu... ja, dat is precies wat voor mij..

Meld je dan hieronder aan om te starten met de online-training.

na deze online- training..

weet je wie Dabrowski is en hoe dat zit met hoogbegaafdheid,

weet je op welke overprikkelingen jouw kind reageert en op welk gebied eventueel een disbalans aanwezig is,

begrijp je waar het overprikkelde gedrag van je kind vandaan komt,

kun je zelf anders reageren op de overprikkeling van je kind, waardoor jouw kind zich meer begrepen zal voelen,

heb je praktische tools om in te zetten als je kind overprikkeld is of dreigt te raken,

kun je ook aan anderen (zoals school, de sportclub, ouders van vriendjes/vriendinnetjes, familieleden etc.) duidelijk maken waarom je kind soms reageert zoals het reageert en wat het dan nodig heeft,

zal je kind zich steeds meer begrepen gaan voelen, waardoor het overprikkelde gedrag zal afnemen.

zullen jullie het samen écht fijner hebben. Zeker weten!

als jij nu het gevoel hebt..ja, dát wil ik wel..

Klik dan nu op de knop om je aan te melden.