Samenwerking met Praktijk SAS

Team Praktijk SAS

Bij Praktijk SAS maak ik onderdeel uit van een multidisciplinair team.

Naast het voeren van overleg en houden van intervisie, begeleid ik bij Praktijk SAS, net als bij BureauCiC,  kinderen, jongeren en hun ouders die vastlopen door hun intense persoons- en zijnskenmerken.
Voor deze doelgroep bied ik ook bij Praktijk SAS begeleiding bij rouw- en verlies en aan trauma gerelateerd gedrag.

Samenwerking

Voor mij zijn creatief, organisch én systemisch begeleiden belangrijke onderdelen tot het behalen van de gestelde doelen. Samen sta je immers sterker dan alleen en vanuit creativiteit kom je vaak tot een verrassende oplossing voor ingewikkeld lijkende problemen.

En dat is ook mijn drijfveer om binnen het team van Praktijk SAS te werken. Samen is niet alleen, samen hoor, zie en weet je meer en kom je vaak tot een grotere ontwikkeling omdat je elkaar versterkt in kennis, kunde en creativiteit.