Samenwerking met Praktijk SAS!

Onderdeel van Team Praktijk SAS

Bij Praktijk SAS maak ik onderdeel uit van het multidisciplinaire team. 2 dagen per week werk ik in Roosendaal op de locatie van Praktijk SAS.

Naast het voeren van multidisciplinair overleg en intervisie, zal ik bij Praktijk SAS kinderen, jongeren en hun ouders begeleiden. Hierbij zal ik mijn expertise inzetten op het gebied van prikkelgevoeligheid, begaafdheid, rechtsgeoriënteerd leren, rouw- en verlies, systemisch en visueel-creatief werken.

 

Samenwerking

Voor mij is creatief én systemisch begeleiden één van de sleutels tot succes, want samen sta je immers sterker dan alleen.

En dat is ook mijn drijfveer om binnen het team van Praktijk SAS te werken. Samen is niet alleen, samen hoor, zie en weet je meer en kom je vaak tot een grotere ontwikkeling omdat je elkaar versterkt in kennis, kunde en creativiteit.