Samenwerking met Praktijk SAS!

Onderdeel van Team Praktijk SAS

Bij Praktijk SAS maak ik onderdeel uit van het multidisciplinaire team.

Naast het voeren van multidisciplinair overleg en intervisie, begeleid ik bij Praktijk SAS kinderen, jongeren en hun ouders op het gebied van prikkelgevoeligheid, begaafdheid, rechtsgeoriënteerd leren, rouw- en verlies.

Dat doe ik door systemisch en visueel-creatief te werken. Hiervoor maak ik gebruik van verschillende methodieken die passen bij de problematiek die er op dat moment speelt.

Samenwerking

Voor mij is creatief én systemisch begeleiden één van de sleutels tot succes, want samen sta je immers sterker dan alleen.

En dat is ook mijn drijfveer om binnen het team van Praktijk SAS te werken. Samen is niet alleen, samen hoor, zie en weet je meer en kom je vaak tot een grotere ontwikkeling omdat je elkaar versterkt in kennis, kunde en creativiteit.