CiC

BureauCiC
Waarom heet BureauCiC eigenlijk BureauCiC? En hoe spreek je het nou uit…
De laatste letters van BureauCiC zijn de eerste letters van mijn 3 voornamen. Ik vond dat een mooie combinatie om in een bedrijfsnaam te verwerken. Omdat mijn eerste naam Christel is en deze C als een K wordt uitgesproken, krijg je de fonetische uitspraak: BuuroowKiK  (en dus niet zoals ik ook wel eens hoor BureauSIK, -KIEK, -SJIEK, -See Ie See, enzoverder enzovoort :-)).

Die KiK krijg jij namelijk als het weer goed met jou gaat en ik doordat ik jou daarmee heb kunnen en mogen helpen! KiK dus!

CiC
Dat doe ik door
 Coaching in Competence; oftewel Train je Talent!  Ik train je op vaardigheden die we allemaal nodig hebben om ons staande te houden op school en in de maatschappij. Bij veel hoogbegaafden zijn deze vaardigheden niet optimaal ontwikkeld of zelfs nauwelijks aanwezig door de ontwikkelingsvoorsprong die zij hebben. Daarnaast zoomen we in op je mindset en kijken we naar eventuele disbalans op overprikkeling.

Door hier mee aan de slag te gaan en uit te zoeken waar jouw talent ligt, komen we tot het uiteindelijke doel: lekker in je vel en vaardigheid!

Want ……. JOUW TALENT TELT!

tekst-op-canvas-bureaucic-canvas