CiC

BureauCiC
Waarom heet BureauCiC eigenlijk BureauCiC? En hoe spreek je het nou uit…
De laatste letters  van BureauCiC zijn de eerste letters van mijn 3 voornamen. Ik vond dat een leuke combinatie om in een bedrijfsnaam te verwerken. Omdat mijn eerste naam Christel is en deze C als een K wordt uitgesproken, krijg je de fonetische uitspraak: BuuroowKiK  (en dus niet zoals ik ook wel eens hoor BureauSIK, -KIEK, -SJIEK, -See Ie See, enzoverder enzovoort :-)).

Die KiK krijg jij namelijk als het weer goed met jou gaat en ik doordat ik jou daarmee heb kunnen en mogen helpen! KiK dus!

CiC
Dat doe ik met name door
 Coaching in Competence; oftewel het sturen en begeleiden in het (opnieuw) aanleren van vaardigheden. Vaardigheden die we allemaal nodig hebben om ons staande te houden op school en in de maatschappij. Bij veel (hoog)begaafden zijn deze vaardigheden niet optimaal ontwikkeld of zelfs nauwelijks aanwezig door de ontwikkelingsvoorsprong die zij hebben.

Door aan de slag te gaan met je vaardigheden en uit te zoeken waar jouw talent  ligt, komen we tot het uiteindelijke doel: lekker in je vel en vaardigheid!

Want ……. JOUW TALENT TELT!

tekst-op-canvas-bureaucic-canvas