fbpx
06 48 92 70 74 christel@bureaucic.nl

Ik ben coach voor mama’s en meer van hoogbegaafde, gevoelige kinderen. Ik help jou, je partner en je kind om op een liefdevolle manier meer effectief om te leren  gaan met het vaak intense gedrag en gevoel dat jullie ervaren, zodat jullie het samen weer fijn hebben.

online training

de online training ‘pientere-prikkels’ leert jou waar de overprikkeling van jouw hoogbegaafde kind vandaan komt en hoe je hiermee meer effectief om kunt gaan. In de video leer je er meer over. 

individueel traject

in het individuele coach traject ‘ontwikkel-prikkels’ werk je intensief aan het effectief leren omgaan met het soms extreem overprikkelde gedrag van jouw hoogbegaafde kind. Het is gericht op jouw situatie en de specifieke overpikkelingen van jouw kind.

gezinstraject

In het gezinstraject coach ik niet alleen jou als ouder, maar begeleid ik ook je kind op dezelfde gebieden. Zo bundel je krachten, snijdt het mes aan 2 kanten en zul je dubbel profijt hebben van de coaching.

gezinstraject-plus

In het gezinstraject-plus krijg je een totaal pakket aan begeleiding en onderzoek. Coaching voor ouder(s) en kind, inclusief een zeer uitvoerig onderzoek voor je kind waarmee nauwkeurig bepaald wordt op welke gebieden jouw kind ondersteuning en coaching nodig heeft, zowel thuis als op school.

hoe anderen de begeleiding ervaren hebben..

Wij hadden wel een vermoeden van hoogbegaafdheid maar hadden geen kennis over hoe we dit aan konden pakken en hoe we onze dochter moesten begeleiden.

Tijdens het begeleidingstraject vielen er veel puzzelstukjes op zijn plaats over haar gedrag. Door de adviezen en begeleiding van Christel snapten wij beter wat ze nodig had, zowel thuis als op school. Het gaat nu goed met haar! Doordat wij zelf meer kennis kregen, werd het voor ons ook makkelijker om in gesprek te gaan met school en dat heeft geresulteerd in een goede samenwerking met de begeleidster van school en de docent. 

Ester Bolders

Christel heeft ons geholpen door ons de zogenoemde ‘’spiegels’’ voor te houden en de juiste vragen te stellen en te beantwoorden. De dingen benoemen zoals ze waren. Dit alles bij elkaar heeft een hoop puzzelstukjes doen vallen en veel dingen langzamerhand veranderd binnen ons gezin.

Linda Kemmers

Ik heb veel steun aan alles gehad en ik had een hele goede klik met jou, Christel. Ik weet zeker dat de mama’s die nog zullen langskomen al bij het eerste gesprek zullen merken dat ze begrepen worden.


“deze cliënt wilde graag anoniem blijven en daar heb ik, met het oog op de wet van de privacy, alle respect voor”.

Als je als ouder weet hoe je je kind kan begeleiden en ondersteunen scheelt dat enorm in het gedrag van het kind.

Melina en ik doen het nu goed samen, af en toe nog wel eens wat woorden maar echt over de top gaan heeft ze al maanden niet meer gedaan. Het wordt nu makkelijker omdat ze haar frustraties en irritaties steeds beter kan kanaliseren en ik help  haar daar bij.
Alleen zelf keuzes en planningen maken schuift ze nog erg handig richting mij, maar daar zijn we nu op aan het werken. Volgend jaar middelbare school dus ze moet het zo stilletjes aan toch zelf gaan leren, en anders leert ze het straks snel genoeg door vallen en op staan.

Annelie Musters

“Annelie heeft tijdens de begeleidingsperiode van haar dochter bij BureauCiC zelf heel hard gewerkt aan haar eigen gedragsverandering naar haar docher toe. Dat heeft ze echt heel goed gedaan, waardoor ze het samen nu fijner hebben.
Annelie weet nu ook wat ze zelf kan doen als ze weer eens voor het karretje gespannen wordt, of haar dochter gedrag laat zien dat niet wenselijk is. Ze is nu gewoon een hele goede coach voor haar eigen dochter. Die twee komen er samen wel. Het is een leuk stel”.