Een Krachtige Reis

Positief Transformatie Traject

Diepe Duik in Jezelf

 

Ook volwassenen kunnen met vragen rondlopen over ‘het leven’.
‘Is dit het nou’, of
‘moet ik daar serieus
‘s morgens zo vroeg mijn bed voor uit’?
‘Moet dit echt?’ En van wie dan eigenlijk?

Doe jij nog waar je blij van wordt?
Waar kóm je je bed nog met plezier voor uit?

Vragen die plezier en gemoed behoorlijk in de weg kunnen zitten. Zeker als je het idee hebt, of juist helemaal geen idee meer hebt, of dat wat je doet eigenlijk wel het beste is voor jou.

Als jij positieve verandering kunt gebruiken met meer doelgerichtheid in je leven, dan is ‘Een Krachtige Reis’ als transformatietraject wat jou kan helpen!

Een Krachtige Reis – Ontdek Jezelf

‘Een Krachtige Reis,’ is een life changing programma waarin je op zoek gaat naar de diepere lagen van jouw authentieke zelf. Je beantwoord vragen als ‘wat geeft jou energie en wat neemt het weg? Waar word je sjaggerijnig en doodmoe van? Wat brengt jou plezier en doet je in lachen uitbarsten?

Dit traject is jouw persoonlijke ontdekkingsreis, waarin je jouw krachten, talenten en eigen-aardigheden verkent en effectief leert benutten.

De methode is onder meer gebaseerd op het door dr. Michaéla Schippers wetenschappelijk onderbouwde ‘life crafting’ en het P.I.O.-model vanuit de positieve desintegratietheorie van K. Dabrowski.

In 7 sessies ga je aan de slag met krachtige tools. Je aangeboren gedragsstijl, communicatievoorkeur en innerlijke motivatoren worden in kaart gebracht van waaruit je verder werkt aan het ontdekken van je eigen (creatieve) talenten, je passies, je behoeftes en no-go’s.

Je maakt deze reis vanuit je gevoel waarbij je verstandige brein een stapje achteruit mag zetten. Daar heb je immers al te lang eenzijdig op gevaren en wat heeft het je tot nu toe gebracht?

Na het proces van voelend ontdekken, maak je een plan met doelen om meer te leven vanuit je eigen kern.

Je zult gegarandeerd meer balans, energie, positiviteit en rust in je leven ervaren als je hebt geleerd hoe je die doelen op jouw eigen manier gaat bereiken.

een ‘Krachtige Reis’ is verandermanagement in jouw manier van leven op het hoogste niveau!

Wat Je Kunt Verwachten in het Programma van ‘Een Krachtige Reis’

Verdiepende Kennismaking

Voor onze eerste ontmoeting trek ik zo’n 1,5 tot 2 uur tijd uit. We bespreken waar je op vastloopt en krijgen inzicht in jou als mens. Samen kijken we naar de verandermogelijkheden in jouw leven.

Uitgebreide Sessies

Je krijgt 7 sessies van elk 1,5 uur. In deze sessies duik je dieper in jouw authentieke zelf. Je onderzoekt je persoonskenmerken, wordt je bewust van energiegevers en energienemers, leert voelen waar je écht gelukkig van wordt en stelt jezelf doelen.

Je krijgt opdrachten mee tussen de sessies waarin je op zoek gaat naar je dromen, wensen en drijfveren, het doel in je leven en de betekenis ervan.

Je maakt vervolgens een plan om deze doelen op jouw eigen authentieke manier te bereiken en gaat hiermee aan de slag.

Afsluiting

Voor het einde van de sessies, maken we de balans op en kijken we waar we nog wat bij kunnen schaven of dat er al ruimte is voor monitoring van jouw transformatie.

Na het traject heb je altijd de mogelijkheid tot terugkomsessies of een borgingstraject.

Wat is de investering voor dit traject?

Je investeert met ‘Een Krachtige Reis’ volledig in jezelf en je eigen persoonlijke ontwikkeling.
Het traject kost €1.750,00 all in. Inclusief btw, materiaal en mijn waardevolle begeleiding als jouw coach.

Tenminste een half jaar lang heb jij je eigen persoonlijke coach, die je begeleidt en ondersteunt tijdens jouw individuele traject. Ik ben er in die tijd voor jou, zelfs als het even niet uitkomt. Daarnaast krijg  je toegang tot mijn kennis en ervaring en zet ik je serieus aan het werk.

Jouw commitment en mijn expertise zijn een gouden duo om van ‘Een Krachtige Reis’ een succes te maken.

Zin om te starten?

Plan dan vandaag nog een kosteloos en vrijblijvend gesprek met me in, waarin je al je vragen kunt stellen over het traject tot transformatie en hoe ‘Een Krachtige Reis’ jou kan helpen om met meer energie, rust en balans, meer uit het leven te halen.

Voel je aarzeling om een appje of e-mail te sturen, bedenk dan dat deze kleine stap misschien wel de eerste is op weg naar de positieve verandering waar je naar verlangt. Dus waarom niet gewoon doen?

Ik kijk ernaar uit om snel een bericht van je te ontvangen en samen op reis te gaan.

Warme groet,

Christel

Stuur me een app:
06 – 48927074

Stuur me een e-mail:
christel@bureaucic.nl

Meer Informatie?

App of e-mail me, ik beantwoord graag je vragen.

christel@bureaucic.nl