Een Krachtige Reis

Diepe Duik in Jezelf

 

Een Krachtige Reis – Ontdek Jezelf

Welkom bij ‘Een Krachtige Reis,’ waar we samen op zoek gaan naar de diepere lagen van jouw authentieke zelf. Wat geeft jou energie en wat neemt het weg? Wat brengt jou plezier en doet je in lachen uitbarsten? Waar word je sjaggerijnig en doodmoe van?

Dit traject is jouw persoonlijke ontdekkingsreis, waarin we jouw krachten, talenten en eigen-aardigheden verkennen en effectief leren benutten.

In het programma van ‘Een Krachtige Reis’ nodig ik je uit om op zoek te gaan naar de diepere lagen van jezelf.

Hiervoor maak ik gebruik van krachtige tools, waarmee we o.a. jouw aangeboren gedragsstijl, communicatievoorkeur en innerlijke motivatoren in kaart brengen. 

Van daaruit gaan we verder en ontvouwen we jouw blauwdruk vanuit jouw authentieke kern.

Het mooie is dat je deze reis voornamelijk vanuit je gevoel gaat maken en je verstandige brein een klein stapje achteruit mag zetten. Daar heb je al te lang eenzijdig op gevaren en wat heeft het je tot nu toe gebracht?

Als je eenmaal vanuit je gevoelslaag je authentieke waarden, talenten en behoeftes hebt ontdekt, kun je een plan maken om ook daadwerkelijk meer vanuit je authentieke kern te gaan leven.

En als je dat eenmaal doet, ervaar je gegarandeerd meer balans, energie, positiviteit en rust in je leven.

En dat is toch precies waar je naar op zoek bent!

Wat Je Kunt Verwachten in het Programma van ‘Een Krachtige Reis’

Verdiepende Kennismaking

Voor onze eerste ontmoeting trek ik zo’n 1,5 tot 2 uur tijd uit. We bespreken waar je op vastloopt en krijgen inzicht in jou als mens. Samen kijken we naar de mogelijkheden voor jouw transformatie via het Positieve Desintegratie Traject.

Uitgebreide Sessies

Je krijgt 7 sessies van elk 1,5 uur. In deze sessies duiken we dieper in jouw authentieke zelf. We onderzoeken persoonskenmerken, de balans tussen jouw behoeften en die van anderen, en welk effect dit heeft op jouw leven.

Je gaat je niet alleen bewust worden van energiegevers en energienemers, maar ook leren hoe je hier effectief mee kunt omgaan.

Afsluiting

Voor het einde van de sessies, maken we de balans op en kijken we waar we nog wat bij kunnen schaven of dat er al ruimte is voor monitoring van jouw transformatie.

Na het traject heb je altijd de mogelijkheid tot terugkomsessies of een borgingstraject.

Wat is de investering voor dit traject?

Je investeert met ‘Een Krachtige Reis’ volledig in jezelf en je eigen persoonlijke ontwikkeling.
Het traject kost €1.750,00 all in. Inclusief btw, materiaal en mijn waardevolle begeleiding als jouw coach.

Tenminste een half jaar lang heb jij je eigen persoonlijke coach, die je begeleidt en ondersteunt tijdens jouw individuele traject. Ik ben er in die tijd voor jou, zelfs als het even niet uitkomt. Daarnaast krijg  je toegang tot mijn kennis en ervaring en zet ik je serieus aan het werk.

Jouw commitment en mijn expertise zijn een gouden duo om van ‘Een Krachtige Reis’ een succes te maken.

Zin om te starten?

Plan dan vandaag nog een kosteloos en vrijblijvend gesprek met me in, waarin je al je vragen kunt stellen over het Positieve Desintegratie Traject en hoe ‘Een Krachtige Reis’ jou kan helpen om met meer energie, rust en balans, meer uit het leven te halen.

Voel je aarzeling om een appje of e-mail te sturen, bedenk dan dat deze kleine stap misschien wel de eerste is op weg naar de positieve verandering waar je naar verlangt. Dus waarom niet gewoon doen?

En nóg makkelijker is het om zelf een tijdstip in mijn agenda te plannen. Dan bel ik je op het moment dat het jou goed uit komt. Hoe makkelijk is dat!

Ik kijk ernaar uit om snel een bericht van je te ontvangen en samen op reis te gaan.

Warme groet,

Christel

Stuur me een app:
06 – 48927074

Stuur me een e-mail:
christel@bureaucic.nl

Meer Informatie?

App of e-mail me, ik beantwoord graag je vragen.

christel@bureaucic.nl