Volwassenen
individueel traject

Balans tussen denken en voelen

Als prikkelgevoelig en begaafd persoon loop jij geregeld vast op de onbalans tussen denken en voelen. Je bent een intens (prikkel)gevoelig persoon wat maakt dat je vaak intuïtief wil reageren op een situatie. Jij bent echter ook iemand die vaak (misschien zelfs heel vaak, of té vaak) in je hoofd zit, wat er voor zorgt dat je wordt heen en weer geslingerd tussen gevoel en verstand bij het maken van keuzes.

Als jouw ratio overheerst, zul je je op een bepaald moment uitgeput gaan voelen. Uitgeput van het niet genoeg luisteren naar jouw gevoel, je lichaam, je behoeftes. Uitgeput van het pleasen van anderen, ‘verstandige keuzes maken’, hard werken en rekening houden met alles en iedereen. Behalve met jezelf.

Vaak is het lastig om weer op je gevoel te durven vertrouwen als je lange tijd je verstand hebt laten regeren over je leven en de keuzes die je daarin maakt.

Het is voor jou, als (prikkel)gevoelig persoon, van ongelooflijk groot belang dat jouw gevoel de leidende factor in je leven gaat worden. Slechts ondersteund door je gezonde verstand. Doe je dat niet, kom je jezelf onherroepelijk een keer tegen in een burn-out, of je zit er al in. En dat is voor niemand goed.

Ontwikkel-Prikkels

In het traject Ontwikkel-Prikkels, dat speciaal bedoeld is voor de intens gevoelige en anders denkende volwassene, neem ik je mee op reis naar je eigen ik, bezien vanuit prikkelgevoeligheid en begaafdheid.

Wat betekent het Zijnsluik voor je? Hoe ga je om met prikkelverwerking? Moet je nu radicaal je leven omgooien? Hoe reageert je omgeving op jou? Wat is goed voor je en wat niet? Wat doe je met je baan, je hobby’s, je vrienden, je sociale leven?
Kortom, je keert jezelf (onder deskundige begeleiding en niet letterlijk) een soort van binnenstebuiten, gaat op zoek naar jouw blauwdruk en creëert aan de hand daarvan een (ver) fijn (der) leven voor jezelf . Het leven van nu, maar in een ander (en meer comfortabel) jasje.

Je komt tot je eigen kern en leert hoe je vanuit je eigen Zijn op een comfortabele manier voor jezelf je leven kunt leven, zonder in een hutje op de hei te hoeven gaan zitten voor de rest van de tijd.

 

Praktische informatie over Ontwikkel-Prikkels

  • Dit traject bestaat uit 7 individuele bijeenkomsten* van 1,5 uur waarin we stap voor stap jouw kern opzoeken en van daaruit werken aan een meer comfortabel aanvoelende invulling van jouw leven.
  • Tussen de bijeenkomsten zit 14 dagen tijd, omdat je opdrachten mee naar huis krijgt waar je praktisch mee aan de slag gaat.
  • De kosten van dit traject bedragen €997,00 inclusief btw en materiaal.

* Ontwikkel-Prikkels is alleen ‘live’ te volgen met fysieke afspraken op de praktijklocatie van BureauCiC.

Wil jij meer gaan leven vanuit jezelf met balans tussen denken en voelen?

Neem dan contact met me op door te mailen of te Whatsappen en een gratis kennismakingssessie in te plannen.

christel@bureaucic.nl