Een Krachtige Reis

Diepe Duik in Jezelf

 

Het Plustraject – Nog Dieper Duiken

In zowel het Basistraject als het Plustraject van ‘Een Krachtige Reis’ nodig ik je uit om op zoek te gaan naar de diepere lagen van jezelf.

Maar in het Plustraject neem ik je nog een paar lagen dieper mee, waarbij ik gebruik maak van krachtige tools, zoals de DISC- en Drijfveren Analyses. Hiermee worden jouw gedragsstijl, communicatievoorkeur en innerlijke motivatoren in kaart gebracht.

Wat Je Kunt Verwachten in Het Plustraject

Verdiepende Kennismaking

Net als in het Basistraject trekken we 1,5 tot 2 uur uit voor onze eerste ontmoeting. Hier bespreken we waar je op vastloopt en krijgen we een beter beeld van jou als mens. We kijken naar jouw transformatiemogelijkheden en hoe ik je kan begeleiden naar positieve verandering.

Uitgebreide Sessies

Je krijgt 7 sessies van elk 1,5 uur. In deze sessies duiken we dieper in jouw authentieke zelf. We onderzoeken persoonskenmerken, de balans tussen jouw behoeften en die van anderen, en welk effect dit heeft op jouw leven. Je gaat niet alleen bewust worden van energiegevers en energienemers, maar ook leren hoe je hier effectief mee kunt omgaan.

DISC- en Drijfveren Analyse

Om jouw authentieke gedragsstijl en diepste motivaties te begrijpen, vul je zowel de DISC- als Drijfveren Analyses in. Deze bieden een compleet beeld van jouw gedrag en de innerlijke drijfveren die jou definiëren. We bespreken de resultaten uitgebreid en passen ze toe in jouw transformatieproces.

Extra Sessies

In het Plustraject zijn er 2 extra sessies van 1,5 uur beschikbaar. Deze extra tijd stelt ons in staat om jouw positieve gedragsveranderingen te monitoren en bij te schaven waar nodig. Hierdoor kunnen we diepgaande en blijvende veranderingen bereiken.

Wat Kost Het?

Nu denk je misschien, ‘Dat zal wel een flinke investering zijn.’ En dat is ook zo. Het Plustraject kost meer dan het Basistraject.

Je krijgt daarvoor een persoonlijke coach voor een half jaar. Een coach die je individueel begeleidt en met wie je in contact kunt komen, zelfs als het even niet uitkomt. Je krijgt ook toegang tot mijn kennis en ervaring en ik zet je serieus aan het werk.

Voor €1.339,00 inclusief alles (ook btw) krijg je niet alleen begeleiding, maar ook een ervaring die je niet snel zult vergeten. Of je me nu als de dader of de held ziet, we gaan samen een avontuur aan dat je leven zal veranderen.

Beslis Voor Jezelf

Nu je weet waar je aan toe bent, kun je beslissen of je een kosteloos en vrijblijvend telefoongesprek of een video-call met mij wilt plannen. Tijdens dit gesprek kun je al je vragen stellen over het Positieve Desintegratie Traject en hoe deze Krachtige Reis naar binnen jou kan helpen.

Misschien voel je enige aarzeling om me een appje of e-mail te sturen, maar bedenk dat deze kleine stap misschien wel de eerste is op weg naar de positieve verandering waar je naar verlangt. Dus waarom niet gewoon proberen?

Ik kijk ernaar uit om snel een bericht van je te ontvangen en samen op reis te gaan naar jouw authentieke zelf.

Warme groet,

Christel

Meer Informatie?

App of e-mail me, ik beantwoord graag je vragen.

christel@bureaucic.nl